Το 1999 στην βιοτεχνική περιοχή του Περιστερίου ο Χαράλαμπος Μηζύθρας ανέλαβε να συνεχίσει την λειτουργία της υπάρχουσας από σαράντα χρόνια κατασκευαστική μονάδα αλουμινίου και σιδήρου. Με την διορατικότητα και το σθένος που τον διακρίνει έδωσε συνεχή ανοδική πορεία στην μονάδα, επεκτείνοντας συνεχώς τις εργασίες του.

Στις αρχές του έτους 2005 ο αδελφός του, Σπύρος Μηζύθρας, εισήλθε στην επιχείρηση κουβαλώντας μαζί του μια πείρα 14 ετών, σε μια από της μεγαλύτερες εταιρίες αλουμινίου, προσδίδοντας μεγαλύτερο κύρος στην επιχείρηση. 

Οι γνώσεις και το σθένος των δύο βιοτεχνών, έχουν ως αποτελέσματα την άψογη ποιότητα όλων το εφαρμογών σε κουφώματα αλουμινίου, υαλοπετάσματα, ρολά, σίτες, πατζούρια, πέργκολες, σκιάδια και κάγκελα αλουμινίου, όπως επίσης και σε σιδηρές κατασκευές, πατάρια, σκάλες, διακοσμητικά, πέργκολες, κάγκελα, αυλόπορτες και περιφράξεις.

Οι στεγασμένες εγκαταστάσεις του εργοστασίου εκτίνονται σε ένα χώρο 500μ2 ,με επιπλέον βοηθητικό χώρο άλλα 300 μ2, για αποθήκευση.

Η εταιρεία Χ. Μηζύθρας – Σ. Μηζύθρας Ο.Ε. συνεργάζεται, με πολιτικούς μηχανικούς και αρχιτέκτονες, για την μελέτη και αποπεράτωση έργων μας, για το καλύτερο τεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Το προσωπικό-συνεργάτες, είναι νέοι άνθρωποι με πείρα, ηλικίας έως 44 ετών, άρτια εκπαιδευμένο με τακτικά σεμινάρια.

Ακόμα, η εταιρεία τηρεί το Εγχειρίδιο Συστήματος Ελέγχου Παραγωγής (FPC) σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων ΕΝ13830:2004 για τα υαλοπετάσματα & ΕΝ14351-1:2006 για τα παράθυρα και συστήματα θυρών για πεζούς, στα πλαίσια συμμόρφωσης CE των κουφωμάτων.

Επίσης στο πλαίσιο του κανονισμού αριθ. 305/2011 για την σήμανση CE στα εξωτερικά κουφώματα και βάσει του προτύπου ΕΝ 14351-1+Α1:2010 η εταιρεία έχει πιστοποιητικό από τις παρακάτω διελάσεις : ALUMIL, ELVIAL, ETEM και EUROPA.

Στις μεταλλικές κατασκευές διαθέτουμε πιστοποιημένους συγκολλητές, από την TUV HELLAS.

Τα προφίλ, τα εξαρτήματα και κάθε προϊόν που χρησιμοποιείτε διαθέτουν πιστοποιητικό ποιότητας ISO.